Pärnu maantee ummikumenetlus lõppes hoiatustega

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maantee trammitee remont.
Pärnu maantee trammitee remont. Foto: Liis Treimann

Tallinna kesklinnas Pärnu maantee remondi esimese päeva hommikul tekkinud suure liiklusummiku tõttu algatatud väärteomenetlus lõppes hoiatuste tegemisega.

«Suur osa märke oli väljas ja paar üksikut märki ei olnud tõesti sinna kohale jõudnud,» ütles Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa BNS-ile. «See väärteomenetlus tegelikult ei selgitanud välja, kellel täpselt see süü oli. Seal oli tellimine, selle täitmine, märkide paigaldamine ja järelevalve. Seal oli neli isikut ja see menetlus lõpetati ära niimoodi, et kõiki asjaosalisi hoiatati ja tegelikult need märgid said seal ju üles ka suhteliselt kiiresti, et hommikusele tipptunnile mõju avaldas, aga sama päeva õhtuks oli juba asi korras,» lisas ta.

Rüütelmaa hinnangul ei olnud antud juhtum selline, millele oleks pidanud järgnema väga range karistus. «Hoiatusega see asi lõppes ja kui me vaatame, kuidas see objekt edasi läks, siis rohkem seal rikkumisi näha ei olnud. Teinekord on see hoiatus parem, kui mingi trahv,» sõnas Rüütelmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles