Roosa kampsun

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosa kampsun
Roosa kampsun Foto: Kultuurikava.ee

Näitleja ja koomik Henrik teeb laval suurepäraseid rolle. Eraelus on ta aga keskmisest madalama enesehinnanguga üksildane noormees, kel raskusi täiskasvanu olemisega.


Ühel päeval läheb Henrik joogatrenni, kus saab endale sõbra, kes on juhtumisi gei. Õnnetuseks kuuleb sellest süütust sõprussuhtest Henriku poolvend Lauri, kes on korraga nii jõmm kui homofoob. Algavad segadused, mille käigus Henrikul tuleb otsa vaadata oma eelarvamustele ja iseendale.



Lühifilm “Roosa kampsun” on komöödia, mis heidab pilgu kirgi kütvasse geiteemasse, näidates läbi huumori ühiskonnas valitsevate sotsiaalsete konstruktsioonide absurdsust.



Osades Henrik Kalmet, Sten Karpov, Indrek Ojari, Tõnis Niinemets, Katariina Tamm, Kristo Viiding, Roland Laos, Jüri Nael, Ivo Reinok. Režissöör Moonika Siimets, stsenaristid Andris Feldmanis ja Livia Ulman, produtsent Riina Sildos. Tootja Amrion 2014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles