Tallinn Craft Beer Weekend 2015

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Craft Beer Weekend 2015
Tallinn Craft Beer Weekend 2015 Foto: Kultuurikava.ee
Tere tulemast Tallinn Craft Beer Weekendile!


TCBW on Eesti esimene rahvusvaheline väikepruulikodade festival, mida korraldab Põhjala pruulikoda. Sündmus leiab aste Telliskivi Loomelinnaku Rohelises Saalis. Telliskivi piirkonnast on kiiresti saanud Eesti juhtiv loomemajanduse keskus, kus on rohkesti kontoreid, baare, restorane ja kultuuriasutusi.



Festivalil on esindatud parimad Balti riikide väikepruulikojad ning terve rida Euroopa parimaid õllekodasid. Osalevate pruulikodade arv on 15-17. Käsitööõlu on Eestis viimase aasta jooksul tohutut populaarsust kogunud – avatud on 5 uut pruulikoda, mitmeid baare ja õllepoode. Ka enamuse suurte supermarketite lettidel on väikepruulikodade õlled esindatud ning meedia huvi on pidev.



TCBW on festival õllearmastajatele – inimestele, kes otsivad õllest uusi ja huvitavaid maitseid ja aroome. Seal ei näe Oktoberfesti-stiilis 2-liitiseid õllekanne – õlut pakutakse 100 ja 200 ml kaupa ning iga osalev pruulikoda toob välja 6-8 maailmaklassi õlut. Nii et külalised saavad proovida ca 100 suurepärast erinevat õlut 2 päeva jooksul. Külastajaid ootame kummalgi päeval ca 600 ning huvi on üles näidatud lisaks Eestile ka Soomest, Lätist, Leedust, Rootsist ja Venemaalt.



Festival toimub koostöös Tallinn Music Weekiga, mis on Balti- ja Põhjamaade piirkonna suurim showcase-festival (vt. lähemalt www.tallinnmusicweek.ee). TMW annab noortele bändidele võimaluse näidata oma oskusi muusikatööstuse professionaalidele, keda on festivalile oodata sadades. Kokku osaleb 280 artisti ja 800 delegaati, lisaks tuhanded külastajad Eestist ja lähiriikidest.


Tallinn Craft Beer Weekendi alal on üks TMW lavadest ning kummalgi päeval toimub kaks 30-minutilist kontserti.



Piletihind kummalgi päeval on 30 €, mis sisaldab 5 žetooni ning klaasi. Õlled serveeritakse 100 ml degustatsiooniportsjonitena, mille eest tuleb loovutada üks žetoon. Soovijail on võimalik koha peal žetoone juurde osta hinnaga 1,50 € /tk.



Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.



Lisainfo

: www.tcbw.ee , www.facebook.com/tallinncraftbeer ,

tcbw@pohjalabeer.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles