Tallinnas hukkus tulekahjus eakas naine

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Tallinnas Nõmme teel hukkus täna hommikul korteris puhkenud tulekahjus eakas naine, korteris puudus töökorras suitsuandur.

Häirekeskus sai teate tulekahjust Nõmme teel asuvas korteris täna hommikul kell 8.18, teatas Põhja päästekeskus.

Helistaja sõnul tuli maja esimese korruse korterist suitsu ning ta ei olnud kindel, kas seal võib olla ka inimene. Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et tulekahju oli puhkenud neljakordse maja esimese korruse korteris, mis oli täitunud rohke suitsuga. Päästjad avasid korteri ukse ja leidsid selle lähedal põrandalt vanema naisterahva, keda ei õnnestunud elustada.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 8.35 ja kustutati lõplikult kella 8.53ks. Tulekahju olid kustutamas päästjad Lilleküla päästekomandost.

Tulekahju sai alguse kolmetoalise korteri ühest toast, kus põles mööbel. Põlenud korter sai tugevaid tahma- ja kuumakahjustusi.

Töökorras suitsuanduri olemasolu korteris ei tuvastatud. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Sel aastal on tulekahjudes hukkunud 46 inimest.

Päästeamet paneb inimestele südamele, et tulekahjusid aitab õigeaegselt avastada ning seeläbi elusid säästa vaid töökorras ja nõuetekohaselt paigaldatud suitsuandur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles