Pildid: Harjumaal hukkus autolt löögi saanud jalakäija

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 18 ajal sai politsei teate liiklusõnnetusest Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 26. kilomeetril, kus vanem naine sai sõiduautolt löögi ning hukkus sündmuskohal.

Õnnetuse tõttu on ajutiselt suletud Tallinna suunduv kaherealine teelõik. Politsei on õnnetuspaigal ning suunab liiklust ümber, teatas PPA pressiesindaja.

Esialgu on alust arvata, et naine üritas ületada neljarealist teelõiku selleks mitte ettenähtud kohas, kus lubatud sõidukiirus on 90 km/h. Tegemist on pimedama teelõiguga, naine kandis tumedaid riideid. Helkuri olemasolu kohta hetkel info puudub.

Sõiduauto juht oli kaine ning kehtiva juhtimisõigusega. Traagilise õnnetuse täiendavad asjaolud on selgitamisel.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Elari Kasemets paneb kõigile liiklejatele südamele, et talvine pime aeg nõuab kõigilt väga hoolikat ja ettevaatlikku käitumist. «Teadmata hetkel veel konkreetse traagilise õnnetuse tagamaid palun ma siiski nii autojuhtidel kui ka jalakäijatel toimida liikluses nii, et sellega ei seataks ohtu ei enda ega teiste elu ja tervist. Arvestame üksteisega ning peame kinni neist kokkulepitud reeglitest, mis tagavad kõigile osapoolte turvalisuse,» toonitas Kasemets.

Sel aastal on liiklusõnnetuste tagajärjel hukkunud 71 inimest, mis on kolme võrra enam kui mullu samal ajal.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles