Vanalinnast Kopli õllekateni: soomlased raiusid Tallinna baarid raamatusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval esitlesid Heikki Kähkönen, Pekka Linnainen, Tapio Mäkäläinen ja Mikko Savikko ning fotograaf Andres Teiss soomekeelset Tallinna baaride välimäärajat «Baarimies Tallinnassa». Miks Eesti fänn Tapio Mäkälainen aga Kopli õllekat vanalinna omadele eelistab, saad teada intervjuust!

«Baarimies Tallinnassa» on Tallinna õllerestoranide, keldrikõrtside ja kokteilibaaride ajakohane teejuht. Raamat tutvustab üle 150 baari erinevatest Tallinna linnaosadest ning samas jutustab linna õlleajaloost ning pidevalt muutuvast tänapäevast. 

Esitlusel kohtuid fännidega teose autorid Heikki Kähkönen, Pekka Linnainen, Tapio Mäkäläinen ja Mikko Savikko ning fotograaf Andres Teiss. Üritusel on võimalik maitsta Tallinna õllekoja Põhjala õllesorte. Muusikat tegi legendaarne DJ Erik Morna. 

«Tõstame selles raamatus esile suure valiku õllebaare, käsitööõlut müüvaid poode ning head toitu pakkuvaid gastropubisid. Raamatus kirjeldatakse ka Tallinna kokteilikultuuri. Ära on toodud kokteilibaaride viis parimat ning ka Baarimehe parimad kõrtsimarsruudid,» jutustavad autorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles