Nõmmel hukkus tulekahju tagajärjel eakas mees

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjujad. Pilt on illustratiivne.
Tuletõrjujad. Pilt on illustratiivne. Foto: Ove Maidla

Nõmmel asuva kortermaja teisel korrusel puhkes täna pärastlõunal tulekahju, mille tagajärjel hukkus vanem mees.

Kell 14.40 teatati Häirekeskusele, et Nõmmel Rahu tänaval töötab elumaja ühes teise korruse korteris suitsuandur ja on tunda suitsuvingu, teatas Põhja päästekeskus.

Päästjad sisenesid korterisse, põleng oli korteri köögis. Terve korter oli täis paksu suitsuvingu. Toast tõid päästjad välja vingu sisse hinganud 83-aastase mehe, kes toimetati haiglasse. Paraku meedikutel tema elu päästa ei õnnestunud ning eakas mees suri.

Põlengu suurus oli valvemenetleja sõnul ruutmeeter. Köögis põlesid puidust nõudekapp ning küttematerjal pliidi kõrval põrandal. Päästjad kustutasid tulekahju kella 15.16ks. Kuigi põlengu mõõtmed polnud suured, eritus sellest suures koguses vingu.

Tulekahju avastas tänu suitsuanduri märgusignaalile naaber. Tänu sellele kustutasid päästjad põlengu algfaasis ning peale köögi ükski ruum majas tules kannatada ei saanud. Kahjuks inimelu siiski päästa ei õnnestunud. Tulekahju täpse tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles