Saue suurpere saab Tallinnalt tasuta krundi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Eha Võrk.
Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Tallinna linnavolikogu otsustas anda Saue vallas asuv Pilli kinnistu tasuta Saue vallale, et selle saaks kinnistul elav lasterikas pere. Eksperthinnangu kohaselt on Pilli kinnistu turuväärtus 65 000 eurot.

Linnavolikogu otsuse kohaselt võõrandatakse 5949 m2 suurune elamumaa Saue vallale tingimusel, et seal elavale perele säilib nende senine kodu, märkis abilinnapea Eha Võrk.

Saue vallavalitsus on teinud Tallinna linnale ettepaneku võõrandada Vatsla külas asuv hoonestatud Pilli kinnistu otsustuskorras tasuta Saue vallale, et seal juba 18 aastat elanud lasterikkale perele tagada kodu säilimine. Vald on nõus kinnistu omandamisega üle võtma ka kinnistu kasutaja nõude kinnistul tehtud kulutuste osas. 

«On igati õigustatud, et vähekindlustatud pere, kes on teinud keerulisest majanduslikust olukorrast olenemata enda elukoha jaoks suuri kulutusi, saaks endale kindluse kodu allesjäämise osas,» rõhutas abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles