Õllesõbrad valisid oma lemmikpubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dublineri koduleht

Saku Õlletehase korraldatud internetihääletusel Eesti õllekultuuri tippude leidmiseks saatis kolmes põhikategoorias edu iiri pubi The Dubliner, parima uue koha kategoorias oli võidukas Black Rose Pubi Viimsist.

The Dubliner oli hääletajate lemmik nii parima söögi- ja joogikoha arvestuses kui ka sõbralikkuse ja serveerimisoskuse poolest. Parima söögi- ja joogikoha arvestuses kuulusid esikolmikusse veel Hell Hunt ja Põrgu.

Hell Hunt tuli teisele kohale ka sõbralikkuse ja serveerimisoskuse kategoorias. Sõbralikkuse poolest jõudis esikolmikusse veel Jussi Õlletuba Viimsis ning serveerimisoskuse kategoorias Ränduri Pubi Võrus.

Õllekultuuri tippude valikul paluti hääletajatel nimetada ka parim uus koht ning siin pälvisid tunnustuse Viimsis asuva Black Rose Pubi kõrval Diner ja Vana Villem Tallinnast. Kokku osales Facebooki ja küsitlusankeedi vahendusel Eesti õllekultuuri tippude valikul üle 300 inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles