Kooli algust tähistatakse Vabaduse väljakul aabitsapeoga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluselt aabitsapeolt Vabaduse väljakul.
Hetk mulluselt aabitsapeolt Vabaduse väljakul. Foto: Raigo Pajula

Haridusamet ja kesklinna valitsus kutsuvad juba teist aastat järjest 1. septembril kell 14 kõiki pealinna esimeste klasside õpilasi, nende vanemaid ja õpetajaid Vabaduse väljakul toimuvale suurele aabitsapeole.


Peale kooliaktuste toimumist on õpilased koos vanemate ja õpetajatega oodatud Vabaduse väljakule, teatas Raepress. Esinevad nii Eestis kui ka mujal tunnustust saanud kollektiivid pealinna huvikoolidest, näiteks vastne kooriolümpia võitja ETV lastekoor jpt.

Avatud on rohket tegutsemislusti pakkuv meisterdamistelk, laste ette astub nende poolt armastatud Tudivillu ning lustida saab batuudil. Lapsevanematel on võimalus tutvuda erinevate huvihariduse võimalustega Tallinnas. Kohal on fotograaf, kellelt saab koha peal tellida temaatilisi päevapilte. Avatud on Koolipuhvet, kus toitlustajaks konkursi Tervislik Koolipuhvet üks parimatest osalejaist läbi aastate.

Toimub veel nii mõndagi põnevat ning kogu programm on kõigile tasuta. Esimeses koolitunnis 1. septembril annavad õpetajad lastele aabitsapeo kutsed, millega nad saavad osaleda ka õnneloosis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles