Stalker Festival: Loovisiku (väljendus)vabadust käsitlev artist talk “Visual Taboo: The art of Jonathan Hobin”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stalker Festival: Loovisiku (väljendus)vabadust käsitlev artist talk “Visual Taboo: The art of Jonathan Hobin”
Stalker Festival: Loovisiku (väljendus)vabadust käsitlev artist talk “Visual Taboo: The art of Jonathan Hobin” Foto: Kultuurikava.ee

Jonathan Hobin on auhinnatud ja rahvusvaheliselt tuntud fotokunstnik Kanadast, kes jäädvustab fotole erinevad lavastatud olukorrad. Tema tuntumate tööde kohta võib öelda, et tegemist on loo jutustamise viisiga, kus lapsepõlve (rolli)mängude kaudu on oskuslikult edasi antud tänapäeva aktuaalseid ühiskonna ja poliitilisi teemasid.



Hobin võtab vestluse ajal kokku olulised kultuurilised tegurid, mis on mõjutanud tema loomingulist tegevust. Nooruse peegeldus läänelikus popkultuuris, lapsepõlve mängud ning arenev meedia on vaid mõned teemad, millest Hobin räägib. Küsimused ja avatud diskussioon kuulajatega on osa kunstniku jutustusest.



Jonathan Hobini töid on eksponeeritud rahvusvaheliselt ka meedias, sh CNN, BBC, CBC ning kunstiväljaannetes nagu Art Das Kunstmagazin (Saksamaa), Beaux Arts (Prantsusmaa) ja Photographers Companion (Hiina).



Lisainfo: www.jhobin.com



Inglise keeles!


Tasuta!



Toimumiskoht: Arhitektuurikeskus, Põhja pst. 27a

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles