Stas Pjeha - "Õnne"

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stas Pjeha kontsert “Õnn”

Kevadel toob Stas PjehaTallinnale "Õnne"

Fännide palvel esinebTallinnas oma uue särava programmiga "Õnn" silmapaistev ja tuntud Vene pop-laulja Stas Pjeha. Karismaatiline jaandekas artist toob "Õnne" 18. märtsil Nordea Kontserdimajja.
Stas Pjeha kontsert on tõeline kevadkingitus. Publikutootab imeline märtsiõhtu, romantiline atmosfäär täis unustamatuid elamusi, lemmikhitte ja ka Stas Pjeha uusi laule.

Artisti loominguson näha ja tunda pidevat arengut. Hiljutisalvestas Stas uue laulu "Õnn", millest sai suur hitt ja uue kontserdiprogrammi visiitkaart.

Kontserdil kõlavad kõik Stas Pjeha 10-aastase karjääri hitid: "Sa oled kurb", "Ta ei ole sinu," "Joon peopesal", "Lapsepõlvelinn", "Ma olen leht", "Vana lugu", "Ma olen sinuga", "Õnn" ja paljud teised.

Stas Pjeha on tõeline Venemaa pop-estraadi staar.Praeguseks hetkeks on temast saanud üks populaarsemaid lauljaid. Tema tuurigraafik, nagu ka paljude maailmastaaride puhul, on planeeritud pooleks aastaks ette. 2014. aasta novembris  toimus Pjeha loometegevuses üks suursündmus, enneolematu hüpetema karjääris: esimene suur soolokontsertMoskva CrocusCity Hall'is (Venemaa ainuke multifunktsionaalne 7500istekohaga saal). Sellise saavutusega ei saa tänapäeval küll iga artist kiidelda.

Põlvkondadejärjepidevuson just omane selle laulja "staaride perekonnale". Lisaks arvukatele etendustele on Stas Pjeha osalenud ka multifilmide dubleerimises ning mänginud  teleseriaalis  "Minu armas pere". Samuti on artist andnud välja ka omaluulekogumiku, mis on saadaval veebilehel "Stihi.ru" ning 2008. aasta jaanuaris ilmus luulekogumik "Alasti". Aastatel 2008-2009 oli Stas saatejuhiks programmile "Cosmopolitan. Video versioon" telekanalil TNT. 2011. aasta mais oli ta aga juhendaja rollis meelelahutuslikus muusikaprojekti "Голос Країни ".

Pjeha on võitnud "Kuldse Grammofoni", on saanud MTVMusic Awards jaMUZ-TV võitjatiitleid, võitnud festivalil "Aastalaul", kaks korda olnud nomineeritud RU.TV preemiale.

Pärast 2014. aasta veebruari Tallinnas väljamüüdud kontserdi, esineb  artist fännide palvetel jällegi 18. märtsil 2015. aastal Nordea Kontserdimajas. Vaatajaid ootab ees eriline lavakujundus, erksad eriefektid ja palju positiivseid emotsioone.

Piletid on müügilTicketpro kassades.

Aasta lõpuni on soodustus kõikidele piletitele -15%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles