Stlaker Festival: lavastus “1 ½” (One and a Half), Oddman Production

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stlaker Festival: lavastus “1 ½” (One and a Half), Oddman Production
Stlaker Festival: lavastus “1 ½” (One and a Half), Oddman Production Foto: Kultuurikava.ee

Lavastuse “1 ½ “ peategelane üksildane nukk Antero on otsustanud alustada uut elu ja seda nö puhtalt lehelt. Tema soov on olla see, kes ta tahab ja seda vaatamata oma veidrale kehale. Anterol on vaja ainult kedagi, kellega koos tantsida.



Norra etenduskunstnik Frida Odden Brinkmanni soololavastus koosneb kurbnaljakatest stseenidest, kus ta loob oma kehaga veidra monstrumnuku, mis oma abituses annab poeetiliselt edasi üksilduse tunnet, mida me kõik oleme tundnud. Frida Odden Brinkmann miksib oma lavastuses erinevaid tehnikaid: akrobaatika, žongleerimine ning nukuteater.



Frida Odden Brinkmann

 on sündinud Norras ning kaasa löönud mitmetes projektides, kuid “1 1⁄2 “ on Frida Odden Brinkmanni esimene soololavastus, mis esietendus 2013. aastal. Etendust on esitatud tänaseks üle 100 korra Norras, Rootsis, Taanis, Islandil, Prantsusmaal, Hispaanias ja Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles