IDLA salong kutsub klassikalisele kellaviieteele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: IDLA salong

IDLA vintage&retrosalong (Väike-Ameerika 3) korraldab lisaks ajastutruude nõude, sisustuselementide ja aksessuaaride müügile ka erinevaid salongiõhtud: näiteks saab seltskonnaga nautida Inglise klassikalist kellaviieteed.

Salongiõhtut viib läbi ning brittide teejoomise traditsioone tutvustab Euroopa juhtivas etiketi-ja protokolliakadeemias Minding Manners IEPA  koolitatud  juhendaja Erika Kolbakov. Mõistagi kuuluvad kellaviietee juurde tee ja suupisted, seltskonnale maksab see 26 eurot inimese kohta.

Õrnemale soole pakub ilmselt huvi aga salongiõhtu art deco rõivastusest, kus sukeldutakse 1920-1940ndatesse, moepealinna Pariisi, džässmuusika, fokstroti, sigaretipitside, vääriskiviimitatsioonidega prosside ja miniatuursete lornjettide aega. Salongiõhtut juhib KUMU menunäituse «Pidu sinus eneses» kuraator Marion Piirmets. Salongiõhtu maksab 26 eurot inimese kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles