Fotod ja video: maailmameister Heiki Nabi valmistas loomadele mänguasju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodu- ja aiakaupade tootja Fiskars algatas koos kahekordse maailmameistri Heiki Nabiga ettevõtmise, mille eesmärk on Tallinna loomaaia loomadele mänguasjade valmistamine talvel, mil ka loomadel on tubasem periood.

Ühtlasi tehakse kõikidele üleskutse osaleda Tallinna Loomaaia huviringides, kus viiakse läbi erinevaid põnevaid ettevõtmisi.

Tuntud maadleja Heiki Nabi valmistas koos Tallinna Loomaaia sõprade ja töötajatega loomaaia elanikele mänguasju. Sitked lepaoksad punuti pallideks, kuhu asetati siis loomadele meelepärast maiust - näiteks elevandid napsasid kohe pallidesse sätitud apelsinid.

Nabi sõnul pole ta eriti taolist meisterdamistööd ette võtnud, tegi seda aga hea eesmärgi nimel meelsasti. Loomaaias on mees koos perega tihe külaline, tütrekesele meeldivat iseäranis ahvipuuri juures loomade elu kaemas käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles