Kesklinna Tartu maantee äärde kerkib luksusmaja

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endover Kinnisvara alustab uue aasta alguses Tallinna kesklinna, Tartu maanteele 85 korteriga luksuselamu ehitamist, milles on nii soojad talveaiad kui targa kodu lahendused.

Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juht Oliver Makko sõnul on Tartu maantee arenemas terviklikuks ja hinnatud südalinna piirkonnaks ning uus rajatav City Residence nimeline elu- ja ärihoone on rõhutatult suurlinlik.

«Hoonel on topeltkõrgusega luksuslik möbleeritud fuajee, avarad rõdud, city-vaated, suured katuseterrassid, soojad talveaiad ja kõrge kvaliteediga sisekujundus. Välisdetailidest saab maja suursuguse klaasist ja looduskivist fassaadi ning privaatse disainaia. Eesti kontekstis on uudne portjee-turvateenuse loomine, lähtuvalt klientide vastavast soovist,» ütles Makko.

Maja kõrgema varustustasemega, Platinum Collection korteritesse rajatakse targa kodu lahendused nagu nutitelefoniga valguse, kardinate ja ventilatsiooni juhtimine ning jahutussüsteem.

Oliver Makko sõnul tulevad majja ka laias valikus kõigi moodsate mugavustega suured perekorterid, mis on mõeldud inimestele, kes valivad äärelinna maja asemel linnakodu. «Eestlased tahavad ja saavad endale lubada järjest paremaid elutingimusi ning 20 protsenti City Residence'i hoone pindadest müüdi juba enne avaliku müügi ja ehituse algust, sealhulgas ka kalleim 120-ruutmeetrine katuseterrassiga korter,» lisas Makko.

Tartu maantee 56 aadressil asuva hoone projekteeris Rasmus Tamme juhtimisel arhitektuuribüroo Ars Projekt. Hoonesse tuleb 85 korterit, viis äripinda ja kahekorruseline maa-alune parkla. Korterite hinnad jäävad 110 000 ja 370 000 euro vahemikku. Maja ehitus algab 2015. aasta esimeses kvartalis ning hoone valmib 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles