Kopli poolsaare tipus avas uksed armas sisustussalong

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kopli poolsaare tipus, Kaevuri tänaval on kodu leidnud Kaevuri Salong. Tegemist on vintage sisustussalongi showroomiga, kus kohtab põnevaid leide Euroopa vanakraamiturgudelt.

«Kaevuri Salong sündis suhteliselt juhuslikust ideest, kui kohtusin Koplis Signature kunsti-ja disainiagentuuris Signature House disainimaja omaniku Piretiga ja armusin sellesse vanasse 100 aastasesse majja Kaevuri tänaval, kus tänaseks toimetab kena hulk erinevaid loomeinimesi,» meenutab poe looja  Triin Simson.

«Paraku üleliia mööblit ja sisustust seal just ei olnud. Minul seevastu aga suured vanakraamihuvilised sõbrad Euroopas ja nii sündiski idee teha selles samas vanas majas üks tore mööblisalong, mis on ühtasi ka erinevate ürituste toimumiskohaks, kus lisaks kontserditele saab aega ajalt nautida ka näituseid,» rääkis Simson.

Kaup on pärit Belgia erinevatelt vanakraamiturgudelt. «Hoiame seda suunda,  et mis on vana on päriselt vana ja jääbki vanuselt 100 aasta piiresse.  Aga eks aeg-ajalt jääb midagi põnevat ka uuemast ajast silma. Rõhk on mööblil ja sisustuselementidel.  Aegajalt õnnestub välja kaevata päris põnevaid pärleid tuntud tootjate vanadest kollektsioonidest,» rääkis ta.

«Kui saabub suurem kogus uut kaupa, olen korraldanud inimestele midagi põnevat ja kutsunud neid külla. Viimasel korral muutsime salongi hubaseks pannkoogikohvikuks, kus  inimesed said keha kinnitada pärast põnevat ekskursiooni poolsaarel, mis toimus Jaak Juske eestvedamisel,» tutvustas Simson.

«Otseselt poena me veel ennast ei reklaami ja aktiivsem tegevus käib läbi sotsiaalmeedia, kust huvilised saavad meid jälgida. Sellegi poolest ootame hea meelega kõiki huvilisi külla ja kuigi tegutsen majas igapäevaselt erinevate ettevõtmistega, on soovitav siiski kas ette helistada või kirjutada  e-posti või Facebooki teel ning saame juba täpsemalt kokku leppida,» rääkis poe juht.

Sisustussalong Kaevuri Salong

Kaevuri 1

Poe juurde jõuad kõige lihtsamini, kui sõidad peaaegu Kopli poolsaare lõppu (Kopli tn), keerad enne Sepa trammipeatust paremale ning sõidad mööda munakiviteed mõnikümmend meetrit edasi.

Tramm: 1 ja 2, Sepa peatus. Troll: 9, Sepa peatus. Buss: 32, Sepa peatus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles