Fotod: vaata, millised näevad välja südalinna uued söögikohad ja SDE kontor!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brave Capital presenteeris teisipäeval oma Toompea nõlval paiknevat Toompuiestee 16 vastrenoveeritud hoonetekompleksi, kus on uue kodu leidnud kolm söögikohta ja SDE kontor.

 

PÖÖBEL

Õdusa sisekujundusega pubis on ligi 140 kohta, pakutakse Eesti juurtega menüüd.  Rõhku pannakse ka viina- ja õllekultuuri tutvustamisele - joogikaardilt vaatab vastu 30 erinevat viinasorti ja 60 erinevat õlut.

 

KULDMOKK

Falgi tee 3 poolses ärihoones seab end sisse Vahemere riikide köögist ispireeritud ja eksootilise linnu nime kandev restoran Kuldmokk. «Me ei paku mitte traditsioonilist Vahemere kööki, vaid erinevate sealkandi riikide köökide fusioni,» selgitas söögikoha vedaja Annika Arras. Menüükaardi koostavad Kreeka, Türgi  ja Itaalia päritolu kokad, kontseptsioonist kantud saab olema ka veinikaart - lubatakse pakkuda märjukest, mida mujal Tallinnas ei leidu, näiteks Liibanoni veini.

HOTOKAS

Toompuiestee ja  Falgi tee nurgal väikeses hoovimajas avas uksed Hotokas - Eesti esimene hot dog'i kohvik. Hetkel pakutakse Hotokas erinevate lisanditega hot dog'e, menüüs on valida kaheksa erineva variandi vahel, kust ei puudu ka klassikaline hot dog. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles