Linnar Priimägi räägib moefoorumil alastusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Mihkel Maripuu

Lennuusadamas peetakse 2. detsembril kell 18 tasuta MereMOEfoorumit, kus Linnar Priimägi räägib alastuse alandusest ning ülendusest.

MereMOEfoorum on seotud näituse «Meri riidekapis» supleja väärikuse teemaruumiga, mis puudutab rannakultuuri ja suplusriiete ajalugu.

Teisipäevasel foorumiõhtul astub üles Linnar Priimägi teemal «Alastuse alandus ning ülendus». Ettekandes käsitleb ta inimkeha vahekordi kultuuriga eri aegadel ning alastuse problemaatikat kuni tänapäeva rannakultuurini. Foorumidiskussioonis on oodatud osalema ka publik.

Lennusadama mereMOEfoorumite sari on seotud uue meremoe näitusega «Meri riidekapis», mis räägib merest ja moest ning mere mõjust meie riidekapis leiduvale. Kõigil mereMOEfoorumile registreerunutel on ainulaadne võimalus tund enne foorumi algust külastada näitust «Meri riidekapis»  4 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles