PÖFF: Metsikud lood (Relatos salvajes)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Metsikute lugude” taga peitub üks kõige hullumeelsem ja poliitiliselt ebakorrektsem komöödia, mida te kunagi näinud olete. Film on jaotatud viieks osaks tegelaste järgi, kes on piiri peal ning tekitavad kontrolli kaotades või seda endale haarates ekstreemseid, ootamatuid ning muidugi ülinaljakaid situatsioone. Suurepäraste näitlejate ülim pühendumine, geniaalne ja efektiivne filmimine ning nipsakas käsikiri aitavad luua seda jaburat, lausa metsikut filmi. Kordki asub kino ühiskonnaheidikute poolele ning taastab metsiku ja hästi mõjuva õigluse.


Filmil on läinud ülimalt hästi nii festivalidel kui ka kinodes. Veelgi enam, Argentina–Hispaania koostööfilm tõestab, et Ladina-Ameerika kino on valmis liikuma festivalidest kaugemale. Sellest filmist räägite te veel nädalaid hiljem. Käes on aeg haarata kontroll, ärme keera enam teist põske ette, elame metsikult.




PÖFF / Javier Garcia Puerto




Argentina / Hispaania 2014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles