PÖFF: Vaikne süda (Stille hjerte)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui te otsite vaatamiseks siirast ja intiimset Skandinaavia peredraamat, millel on kaasahaarav süžee ja tuntud näitlejad teie Taani lemmiktelesarjast, on Bille Augusti "Vaikne süda" just teile.


Kaks õde, Sanne ja Heidi, tulid koos peredega nädalavahetuseks oma vanematekoju idüllilises Taani maakohas. Nende emal on diagnoositud surmav haigus, mis sulgeb tasapisi töötava mõistuse üles ütlevasse kehasse. Et mitte surra aeglaselt ja piinarikkalt, on ta otsustanud, et see on nende perekonna viimane ühine nädalavahetus. Kellegi kaotamisest on alati raske üle saada, aga kui sa tead, et aeg on lõppemas, on keeruline sellest viimast võtta ning mõista teise inimese käitumise tagamaid, isegi kui sa olid varem ta otsusega leppinud.


"Vaikne süda" on film nädalavahetusest, mis räägib elust, perekonnast ja kaastundest, ning need mõisted omandavad nii tegelastele kui ka vaatajate jaoks uue tähenduse.




PÖFF / Triin Tramberg




Taani 2014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles