Sergei Penkin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16. veebruaril astub Nordea Kontserdimajas uue suurejoonelise show'ga „Nostalgia“ üles kõigi esteetide kumiir, aunimetuse „Venemaa kuldne hääl“ ja paljude muusikaauhindade omanik, kes ei jäta mitte kedagi külmaks – Sergei Penkin.

Sergei Penkin on Vene meelelahutusmaailma kõige silmapaistvam, intrigeerivam ja eksperimenteerivam isiksus. Temast on võimatu mitte vaimustuda – iga tema esinemine on väike, kuid ere ja intrigeeriv monoetendus.  Sergei Penkin on kantud Guinessi rekordite raamatusse kui unikaalse, neljaoktaavise ulatusega hääle omanik. Ent kordumatu on mitte ainult laulja hääl. Kordumatu on ka tema minevikku sobiv heatahtlik käitumine ja luksuslik riietumisstiil. Eredad kostüümid ja tavatud peakatted seavad artisti ühte ritta selliste interpreetidega nagu Elton John ja Boy George. Oma loomingulisel teel on Penkin teinud koostööd selliste maailma mastaabi tähtedega nagu Demis Roussos, Toto Cutugno ja Montserrat Caballé.

Laulja kontol on kakskümmend suurt sooloetendust, muusikal endast ja oma elust, kaksteist albumit ja 143 laulust koosnev muusikaline kollektsioon. Ta on üks väheseid Vene artiste, kes on kontserteerinud Ameerika publikule New Yorgsi Billboardi saalis. Teda kutsutakse esinema presidentide suletud üritustele, talle on aplodeerinud maailma parimad lauljad. Penkin on artist, kes esitab mikrofonita kõige raskemaid klassikalisi teoseid.

Uus suurejooneline show „Nostalgia“ viib laulja ja tema publiku maailma, mis on täis ootamatuid pilte ning kus segunevad mälestused minevikust, olevikureaalsus ja unistused tulevikust.

Artisti repertuaar on väga suur. Selles on klassikalisi ja popplaule, rahvalikke laule kaasaegses töötluses ning omaloomingut, mida ta esitab vene ja inglise keeles. „Feelings“, „Sügisvihm“, „Lasen minna“, „Ooperifantoom“, „Caruso mälestused“, „Don Juani võit“, „Mister X-i aaria“, „Ma armastasin teid“, „Õhtukell“, „Siin on hea“ – neid hitte ja samuti Alla Pugatšova viimaste aastate laulude blokki on võimalik kuulda uues show's „Nostalgia“. Laulude emotsionaalset ja nostalgilist lõõma rõhutavad värvilised kostüümid, otseheli, valgusefektid ja erksad dekoratsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles