Pavel Volja - Comedy club

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24. detsembril esineb Nordea Kontserdimajas Pavel Volja täiesti uue showga “Stand Up comedy”.

See on etendus, kus Pavel räägib kõigest kõige tähtsamast ja jagab ka enda mõtteid sellest mis ümberringi toimub. Põhimõtteliselt on kava «Stand Up» piirideta huumor.

Pavel Volja ütleb välja kõik mis tal keelel on, ega karda seda. Terava keelega mees leiab inimestega kergelt ühise keele, seetõttu teda ka armastatakse. Ta räägib ausalt ja otsekoheselt, mis elus tegelikult toimub ning naljakas on see just sellepärast, kuna on tõsi!

Volja lõbutseb ja naerab pragmaatikute ja pessimistide üle. Uskumatu atmosfäär ja rõõmsad ning naeratavad inimesed - 24. detsembril Nordea kontserdimajas.

Huumor ilma piiranguteta!

Stiilne! Moodne! Naljakas!

Projekti toetab restoran Baieri kelder.

Baieri kelder – on terve maailm täis värsket õlut, kus üle läikivate õlleklaaside tõusevad paksud aromaatsed vahumäed, kus gourmet-salatid konkureerida oma originaalsuse poolest lisanditega,kus ahjust Josper võetud toidud, mille valmistamiseks kasutavad kokad kogu oma armastust, lõhnavad vürtside järgi.
 
http://www.baierikelder.ee/ru/about/ 
https://www.facebook.com/Baieri 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles