Lindakivi keskuses saab tasuta õigusabi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindakivi kultuurikeskus.
Lindakivi kultuurikeskus. Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Lasnamäe kultuurikeskuses Lindakivi (Koorti tn 22) saab teisipäeval, 25. novembril kella 10-14 tasuta õigusabi.

Nõu antakse perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuste ja riigiasutustega suhtlemise ja dokumentide vormistamise ning lepingu- ja võlaõiguse alal, teatas linavalitsuse pressiteenistus. Oodatud on kõik abivajajad ning tagatud on nii eesti kui venekeelne tasuta õigusalane nõustamine.

Tasuta õigusnõustamist korraldab Eesti Juristide Liit koostöös Avatud Eesti Fondi ja Eesti Töötukassaga. Õigusabi vajavaid inimesi nõustavad Õigusringi projekti raames tasuta Eesti Juristide Liidu liikmed - kvalifitseeritud, vähemalt viieaastase nõustamise kogemusega, magistrikraadi omavad õigusnõustajad.

Projekti on kaasatud notarid, advokaadid, võlanõustajad, kohtutäiturid, tööõiguse ja perekonnaõiguse spetsialistid, pankrotihaldurid ja riigi ning kohaliku omavalitsuse juristid/nõunikud. Korteriühistute problemaatikat käsitlevad korteriühistute liidu esindajad.

Täpsemat infot Õigusapteegi kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt, EJL Facebooki lehelt või telefonidelt 6 313 002 ja 6 314 466.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles