Avalda arvamust: kas Tallinnas peaks olema rohkem skulptuure?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid lauluväljaku veerul Gustav Ernesaksa kuju juures.
Turistid lauluväljaku veerul Gustav Ernesaksa kuju juures. Foto: Peeter Langovits

Postimees.ee ootab lugejate arvmusi teemal, kas Tallinnas peaks olema rohkem skulptuure. Ja kui peaks, siis kus ja milliseid?


Missugused tuntud inimene või ajaloosündmus vääriks Teie arvates mälestusmärki ja kus see võiks asuda? Kuhu võiks lihtsalt linnapildi rikastamise eesmärgil mõne skulptuuri paigaldada?

Oma mõtted võite postitada selle loo kommentaariumisse. Kui olete valmis samateemalises artiklis oma nime all esinema, võite saata oma mõtted aadressile uwe@postimees.ee.

Meenutame, et järgmisel kuul avatakse Rahvusraamatukogu ees suurejooneline Marie Underi monument, mille autorid on skulptor Mati Karmin ja arhitekt Tiit Trummal. Veel enne seda peaks Põhja-Tallinnas valmis saama Karjamaa park, mille keskseks elemendiks on Seaküla Simsoni lehmaskulptuur. Kevadel Savoy Boutique Hotelli ees avatud ja palju vastukaja saanud Tauno Kangro korstnapühkija kuju on rahva seas ülipopulaarseks osutunud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles