Klient ründas noaga Tallinna kõrtsis turvameest

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Illustreeriv foto.
Nuga. Illustreeriv foto. Foto: Toomas Huik

Neljapäeva õhtul pidas USS Security turvatöötaja ühes Tallinnas asuvas lokaalis kinni noormehe, kes ründas teda korrale kutsuma tulnud turvafirma patrulltöötajat noaga. Isiku hilisema kontrollimise käigus avastati meesterahvalt veel mitu peidetud terarelva

Kell 18.41 saabus USS Security juhtimiskeskusesse paanikahäire ühest Tallinna kesklinnas asuvast lokaalist, mille teenindaja sõnade kohaselt oli üks piduliste seltskond omavahel kaklema läinud.

Sündmuskohale esimesena saabunud USS Security patrullekipaaži töötaja suutis kakluse lahutada ning kaklejad asutusest välja saata. Õues olles aga haaras üks asjaosalistest taskust noa ning üritas sellega turvatöötajat rünnata. Turvatöötajal õnnestus koos teise sündmuskohale saabunud patrullekipaaži abiga mees relvituks teha ning noaga vehkleja kinni pidada. Keegi asjaosalistest viga ei saanud. Sündmuskohale kutsuti ka politsei, kellele noaga kakleja üle anti ning kes juhtumiga tegelemise üle võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles