IV estraad- ja rahvaste tantsude festival

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IV estraad- ja rahvaste tantsude festival
IV estraad- ja rahvaste tantsude festival Foto: Kultuurikava.ee

IV Estraad- ja rahvaste tantsude festival kutsub külastajaid osa saama meeleolukatest festivalipäevadest!


Estraad- ja rahvaste tantsude festival on võistluslikus vormis peetav tantsufestival, kus võisteldakse kahes tantsukategoorias ja kokku koguni viies vanuseklassis. Teie ette astuvad tantsugrupid ja sooloesinejad üle Eesti, keda hindab žürii. Oma osa on ka TEIL – publikul, kelle häälte alusel antakse välja publiku lemmiku preemia!


Mõlemale festivali fookuses olevale tantsustiilile on pühendatud eraldi oma festivalipäev. Sel moel on kõigil võimalus avastada mõlema tantsustiili erinevaid tahkusid, rikkusi ja eripärasid. Estraaditantsude võlu peitub selle meelelahutulikkuses, mida saadavad ilu, graatsia ja kergus. Rahvaste tantse hindame aga eri rahvuste kultuuri peegeldajatena, mis kannavad edasi oma rahvuse ajalugu ja iseloomu.



IV Estraad- ja rahvaste tantsude festivali kontsertide toimumisajad on järgmised:


29.11.2014 kell 12.00 – estraadtantsude kontsert vanuseklassides 6-10 ja 10-14 29.11.2014 kell 17.00 – estraadtantsude kontsert vanuseklassis 15-21, täiskasvanud ja segavanuseklass. 30.11.2014 kell 14.00 – rahvaste tantsude kontsert

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles