KESKAEGSE ADVENDIMAIUSE MEISTRIKLASS EESTI AJALOOMUUSEUMIS

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Ajaloomuuseum kutsub kõiki peresid Suurgildi hoonesse valmistuma üheskoos jõulukuuks ja meisterdama keskaegset maiust, mis toob tuppa esimese jõuluhõngu. Osalemine eelregistreerimisel.



Valmistame keskaegset magusat käkikest ja teeme juttu keskaegsetest toitudest, lauanõudest ja kommetest. Jõulukäki töötuba toimub kahel korral - kell 12.00 ja 14.30. 


Töötuba ja ekskursiooni näitusel „Algused ja lõpud. Eeslinnast kesklinnaks" viivad läbi Eesti Ajaloomuuseumi teadur-kuraator KRISTA SARV ning muuseumipedagoog TRIIN SIINER.



Kõik meistriklassis osalejad saavad kaasa omavalmistatud jõulukäki koos retseptiga.



Sissepääs muuseumipiletiga (täispilet 5 €, sooduspilet 3 €, perepilet 9 €).



Kogu päeva on võimalik tutvuda püsinäitusega “VISA HING. 11 000 aastat ajalugu”, näitusega „Algused ja lõpud. Eeslinnast kesklinnaks", uurida ajalugu Loheretke töölehe abil, nautida keskaegset hoonet ja uudistada põnevaid museaale.



Tallinna vanalinnas asuv Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoone (Pikk 17) on avatud E-T kell 10-18 ja N-P kell 10-18. Suletud kolmapäeviti.



NB! Kohustuslik on eelregistreerimine, seda saab teha reti.meema(at)ajaloomuuseum.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles