AD lasteprogramm: Mudilaste multilaegas II (AD lasteprogramm: Mudilaste multilaegas II)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mudilaste multilaekast tulevad Animated Dreamsi ajal välja koguni kaks programmi viimase aasta parimatest multifilmidest üle kogu kirju maa ja ilma. Mudilaste multilaeka animeeritud unenägudes on kõik võimalik! Pärast filmiseanssi jätkub trall kinos elusuuruses animakangelase seltsis.




HUNT JA LAMMAS - Venemaa 2013, 8', rež: Nataliya Grebekina


Lugu hundist ja lambast instinktide pinge all. Kes on tugevam, võidab, kuid mitte kauaks. Tark vaatleja ja aeg muudavad nendevahelist suhet.




*********************************



KARUD TEEL - Holland 2014, 4', rež: Nadia Meezen


Theo naudib kõige enam oma pisikese kollase autoga ringi sõitmist. Pärast karu põhjustatud liiklusõnnetust tahab ta oma vana elu tagasi, aga hirm maailma ees jääb talle ette.




*********************************



MAJAKAS - Tšehhi 2013, 12', rež: Martin Ferencei, Alan Shamsudin


Film räägib loo merehädalisest, kes satub müstilisele saarele, kust leiab eest ainult ühe elaniku – kasutuskõlbmatuna näivas majakas elava tüdruku. Ebatavaliselt jutustatud lugu klassikalisest kolmnurgast isa, tütre ja neiu silmarõõmu vahel.




*********************************



HUMMINGVILLE - SUUR SININE KOLETIS - Holland 2013, 4', rež: Tom Schrooten


"Suur sinine koletis" on teine lugu Hummingville'i debüütalbumilt "With an Elephant in a Room". Muusikavideo räägib loo salamandrilaadsest elukast, kes võtab ette rännaku läbikukkuva evolutsiooni maastikul kohates oma teekonnal mitmeid mõttekaaslasi.




*********************************



NÄTS - Ukraina 2013, 5', rež: Olga Makarchuk, prod: Ganna Polonichenko


Närimiskumm on ärapõlatu, keda hüljatakse pidevalt ja sunnitakse olukorraga leppima. Juhuslik kohtumine kilekotiga muudab ta elu ning paneb


unistama millestki enamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles