VIIULIDUO SUURGILDI HOONES

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIIULIDUO SUURGILDI HOONES
VIIULIDUO SUURGILDI HOONES Foto: Kultuurikava.ee

Esinevad ANETE AINSAAR ja MAARJA HELEN OSEROV.



Kord kuus korraldab Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kontserdibüroo silmapaistvatele tudengitele kontserdi Suurgildi hoones.



Kavas: 


G.P. Telemann, S.Prokofjev, G.F. Händel, M. Kuulberg.



Anete Ainsaar (sünd 1994) on lõpetanud Tallinna Muusikakeskkooli 2013. aastal Mare Teearu juhendamisel. Praegu jätkab õpinguid Eesti Muusika-ja Teatriakadeemias professor Mare Teearu juures. Ta on võtnud osa mitmetest kohalikest ja rahvusvahelistest võistlustest ning saavutanud kõrgeid kohti (näiteks 


2014 kevadel Itaalias rahvusvahelisel konkursil Musicale Europeo Citta di Filadelfia “Paolo Serrao” keelpillide kategoorias teise koha ning duos Maarja Helen Oseroviga kammermuusika kategoorias esimese koha). Lisaks on ta esinenud solistina Tallinna Kammerorkestri ning Tallinna Muusikakeskkooli sümfooniaorkestri ees ning täiendanud ennast erinevatel meistrikursustel.



Maarja Helen Oserov (sünd 1994) alustas viiuliõpinguid 6-aastaselt Aino Riikjärve juhendamisel Tallinna Muusikakeskkoolis ning alates 2008. aastast õpib ta Eesti Muusika-ja Teatriakadeemias professor Mare Teearu juures. Ta on osalenud erinevatel meistrkursustel. Maarja on saanud diplomeid Eesti Noorte Keelpillimängijate Konkurss-Festivalidel ning 2014. aasta kevadel saavutanud Itaalias rahvusvahelisel konkursil Musicale Europeo Citta di Filadelfia “Paolo Serrao” keelpillide kategoorias teise koha. Ta on esinenud solistina Tallinna Muusikakeskkooli sümfooniaorkestri ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles