Aastavahetusepidu 'Imede öö' hotell Euroopas / Волшебная ночь в Европе

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetusepidu 'Imede öö' hotell Euroopas / Волшебная ночь в Европе
Aastavahetusepidu 'Imede öö' hotell Euroopas / Волшебная ночь в Европе Foto: Kultuurikava.ee

Imede öö Euroopas – see on aastavahetusprogramm, kus külalised saavad osa erinevatest vana-aasta viimastel tundidel sündivatest imedest. Sel üllatusterohkel ööl avaneb sarmika õhtujuhi Artjom Tjomada juhtimisel külalistele meeleolukas aastavahetusprogramm. Õhtu juhatavad sisse kuumad ladinarütmid ja kaasahaarav flamencotants, sillutades teed maagiahõngulisele tuleshowle. Sädelevates kostüümides kõhutantsijate etteasteid rütmika muusika saatel ja  põhjamaiselt stiilsete peotantsijate imelised figuurid panevad külalised uskuma aasta viimase öö võlusse. Õhtu tipphetkeks tõuseb muinasjutuline show, milles kõik soovijad saavad ka ise osaleda. Unustamatult muljeterohke õhtu kätkeb endas palju põnevat – nii muusikat, tantsu, müstikat, põimides oma lummusesse kogu peoseltskonna. Muusikalise poole eest kannab hoolt Iriinas Bänd, jagades kõikidele nauditavaid muusikaelamusi ja võimalust ise jalga keerutada.


Lisaks põnevale programmile pakume külalistele rikkalikku buffee õhtusööki, mis on kokku pandud maailma köökide hõrkudest roogadest. Siin leidub põnevaid üllatusi igale maitsele. Külmalt laualt leiate ahvatlevad salatid ja suupisted, soolakurgi mee ja marineeritud seentega, vürtsika roastbeef´i, õrna soolakala, koduse seasingi ürtidega. Kuumad road nagu ahvatlev ahjulõhe brokkoliga, krõbedad kanavardad, õrn küülikuliha, suitsune seaminikoot, vapustav ratatouille, röstitud köögiviljad ja kooresed kartulivareenikud. Magusasõpru ootab imesid täis desserdilaud maitsvate puuviljade, täiusliku tirmaisu, õrnade crepes´d, kreemjate mousse`de, õhuliste muffinite ja palju muuga. Peomeeleolu aitab üleval hoida kihisev vahuvein.



Tere tulemast Euroopa imede ööle!



Õhtu algus kell 20.00 restoranis Olive.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles