Õllesummer 2015

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer 2015
Õllesummer 2015 Foto: Kultuurikava.ee

1. - 4. juulini toimub Tallinna Lauluväljakul järjekordne Õllesummer. Täna tulid soodushinnaga müüki festivali passid ja päevapiletid. Ka järgmisel aastal tuleb suvisele suursündmusele vähemalt seitse eri stiilis lava, festivali pealavale on aga taaskord oodata võimsaid välisesinejaid.



Eelmine Õllesummer tõi nelja päeva jooksul kohale üle 60 000 inimese ning kokku esines festivalil ligi sada artisti. Suurimateks välismaisteks magnetiteks kujunesid Bastille ja Hurts´i kontserdid.



Vaata ka meenutusi eelmise aasta festivali ametlikust aftermovie’st:

https://www.youtube.com/watch?v=H49Jdu1YmcE



Esmakordselt mainiti Õllesummeri nime 25 aastat tagasi, kui toimus Vanaviisi üle-eestiline õlle- ja rahvalike laulude turnee. Alates 1994. aastast korraldab festivali Meediaekspress ning 1996. aastast toimub Õllesummer järjepidevalt Tallinna Lauluväljakul.



Õllesummer 2015 festivali nelja päeva passid on eelmüügis kuni 31. detsembrini 2014 sooduhinnaga 30 eurot ning päevapiletid hinnaga 15 eurot. Pileteid saab osta kõikidest Piletilevi müügipunktidest üle Eesti, Statoili teenindusjaamadest ning Piletilevi internetipoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles