Kaunimad jõulud me elus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunimad jõulud me elus
Kaunimad jõulud me elus Foto: Kultuurikava.ee
Kaunimad jõulud me elus

Kaunimate Aastate Vennaskonna kontsertetendus


Sel aastal vaatab Kaunimate Aastate Vennaskond tagasi. Kevadel kõlasid kuldsed meloodiad kuuekümnendatest, jõulukuul meenutavad Hannes Kaljujärv (Vanemuine), Andres Dvinjaninov, Jüri Lumiste (Vanemuine), Indrek Kalda ja Toomas Lunge aegu, mil lumi oli valgem ja tali talvisem. Kontsertetendusel "Kaunimad jõulud me elus" heidab Vennaskond koos kuulajatega musikaalse pilgu lapsepõlve: esimesele kohtumisele nääri- ja jõuluvanaga, esimesele ehtes kuusele elutoas, väikesele küünlale kuuseoksal, saanisõidule lumetuisus. "Lumi langeb tasa märja mulla pääle, lumi langeb tasa lapsepõlve pääle." (I. Hirv)



Emajõe Suveteater heidab talveks ankrusse endise palvemaja kammerlikesse ruumidesse ja nimetab end Karlova Teatriks. Millised on need laulud ja lood, helid ja pildid, mis nii meelde ja mõtteisse jäänud, et ihkavad jagatud saada, kuuleme Tartus, Karlova Teatris (Tähe 66) ning kontserdisaalides üle Eesti 15.–30. detsembrini. Kõlavad nii tuntud kui veel tundmata laulud laiast maailmast, samuti Indrek Kalda ja Toomas Lunge looming. Kaunid möödunud ajad loovad õhtu õdusaks, tunde toasoojaks ja silmad säravaks ka tänasel talvel! Kaunimad jõulud me elus loob Kaunimate Aastate Vennaskond.



Kontserdid

:


15. detsember Tallinn Kaarli kirik 19:00


16. detsember Tartu Karlova Teater 19:00


17. detsember Rakvere Kolmainu kirik 19:00


18. detsember Tartu Karlova Teater 15:00 ja 19:00


20. detsember Tartu Karlova Teater 15:00 ja 19:00


21. detsember Tartu Karlova Teater 15:00


29. detsember Võru kultuurikeskus Kannel 19:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles