ERR.ee: hotell Ecoland ehitab ilma linna loata

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Ecoland.
Hotell Ecoland. Foto: Peeter Langovits

Ehitusloata rajatud hotell Ecoland on alustanud Tallinnas Mähel kohalike elanike vastuseisust hoolimata poehoone rajamist.

Omaniku sõnul on tegu küll vaid platsi betoneerimisega, kuid ei Pirita linnaosa valitsus ega linnaplaneerimisamet pole ehitustegevuseks mingit nõusolekut andnud, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Me ainult betoneerime, perspektiivis, et kui ei tule pood, tuleb plats, suured bussid hakkavad sõitma siia, niikuinii on vaja see koht betoneerida,» selgitas Ecolandi projektijuht Oleg Volkovski.

Linnaplaneerimisameti sõnul pole kumbki variant suvilatele mõeldud alal aktsepteeritav. Hotelli tegevus tuli üllatusena ka Pirita linnaosa vanemale Tiit Terikule, kes oli Ecolandi suhtes siiski usaldavam.

«Mul ei ole võimalik neis kahelda või mitte kahelda, vaid uskuda neid, mis siin toimub, ja seda oma silmaga näha,» sõnas Pirita linnaosavanem Tiit Terik.

Teriku sõnul halbadest kogemustest hoolimata linna koostöö Ecolandiga jätkub, kuna keegi muu sealkandis äritegevusega tegeleda ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles