Pirital saab laupäeval juba uisutada ja kelgutada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna tehtud foto Pirita kelgumäest.
Täna tehtud foto Pirita kelgumäest. Foto: Priit Aunroos

Laupäeval, 22. novembril avatakse Pirita Spordikeskuse jääväljaku ja kelgumäe uus hooaeg.

Tallinna suurim valgustatud välisliuväli (42x42 m) koos uisulaenutusega ootab kõiki huvilisi lustima olenemata ilmast, teatas spordi- ja noorsooamet.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder sõnas, et sel aastal on võimalik pakkuda linlastele talverõõme juba õige varakult. «Kuigi külmakraade on olnud väga vähe, on toodetud nii kunstlund kui jääd, et soovijad saaksid talvehooaega alustada veel enne jõulukuud,» rääkis Mölder. Kui kunstlumi tuleb kaarega lumekahuritest, mis pandi huugama kolmapäeva öösel, siis 1936 ruutmeetrisel uisuväljakul on betooni all külmetustorud, mis tagavad muuseas ka siledama jää.

Uisuväljak on avatud iga päev kella 10-22. Pirita Spordikeskuse liuväli asub Pirita jõe kaldal, aadressil Rummu tee 3. Liuvälja kassa ja uisulaenutus asuvad Pirita Tervisespordi maja esimesel korrusel. Liuvälja kasutamise hind on 2,5 eurot ühe tunni eest. Uisulaenutus isikuttõendava dokumendi esitamisel maksab neli eurot tund. Soodushind õpilasele, üliõpilastele ja pensionäridele, soodustust tõendava dokumendi esitamisel on 2,5 eurot. Uiske laenutatakse isikut tõendava dokumendi alusel, soodushind kehtib soodustust tõendava dokumendi esitamisel.

Eelkooliealistele lastele toimub laenutus lapsevanema dokumendi alusel. Laenutuses on iluuisud nr 24,5-42 ja hokiuisud nr 35-47. Külmutusseadmed tagavad liuvälja toimimise sobivate ilmade puhul kuni 31. märtsini. Lisainfot saab telefonil 600 8333.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles