Milliseid kohti soovitab Tallinnas külastada moelooja Kriss Soonik?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks bestselleritest: Tallinna poes «Ulakas kaunitar» – Kriss Soonik ja «tiibadega» hommikumantel, millest on saanud  üks tema nimemärgi müügihittidest.
Üks bestselleritest: Tallinna poes «Ulakas kaunitar» – Kriss Soonik ja «tiibadega» hommikumantel, millest on saanud üks tema nimemärgi müügihittidest. Foto: Pm

Rahvusvaheliselt tunnustatud moelooja ja Kuldnõela laureaat Kriss Soonik jagab oma blogis isiklikke nõuandeid Tallinna külastamiseks.

Kindlasti soovitab ta läbi astuda Raekoja platsilt. «Mina olen selle täielik fänn, iseäranis jõuluajal,» tunnistab ta. Ta hoiatab, et kohalikke ei pruugi platsil väga palju trehvata, ent trenditeadlikumat noorrahvast tõmbavad siiski mõned vanalinna mõnusad ajaveetmiskohad - näiteks Frank, Paar Veini, Must Puudel jt.

Kriss Soonik soovitab jalutada vanalinnast pisut välja mere äärde ning väisata ka Eesti Disaini Maja ja kohvikut Klaus - iseäranis suvisel ajal pakub Klausi terrass tema sõnutsi hunnitut äraolemist.  Kindlasti tuleks disaineri hinnangul külastada ka kauplust Ulakas Kaunitar Solarise keskuses, kust leiab tema kollektsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles