Tallinn kogub töötud taas lauluväljakule

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel töömessil moodustus töökoha ihkajatest hiigelpikk järjekord.
Mullusel töömessil moodustus töökoha ihkajatest hiigelpikk järjekord. Foto: Toomas Huik.

Tallinna linn korraldab septembris lauluväljakul tööturu ja ettevõtluse kontaktmessi «Tallinn töötab 2010».


Ettevõtlusameti juhataja Marek Jürgensoni sõnul on juba teist korda toimuva messi eesmärgiks luua ettevõtjatele, töötutele ning tööturule sisenevatele inimestele keskkond kontaktide vahetamiseks, nõustamise ja kasuliku info saamiseks ning enda tutvustamiseks võimalikele koostööpartneritele.

«Messile koondatakse ettevõtjad, mittetulundusühingud ning avaliku sektori esindajad, kes pakuvad, vahendavad või loovad uusi töökohti või pakuvad asjakohast ümber- ning täiendõpet. Samas pakutakse koostöös avaliku- ja mittetulundussektoriga ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive alast teavitamist ning nõustamist nii ettevõtetele kui üksikisikutele,» tutvustas Jürgenson.

Eelseisev kontaktmess pakub konkreetseid töökohti nii Eestis kui väljaspool Eestit; vajalikku nõustamist ja informatsiooni töökoha leidmiseks; nõustamist töötuna toimetulekuks; ümber- ja täiendõppe võimalusi; erinevate tööturu teenuste tutvustamist; ettevõtluse alustamise alast nõustamist; vajalikke seminare ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive alastel teemadel, vahendas Raepress.

Mess toimub 9. septembril kella 10-18 Tallinna Lauluväljaku sammassaalis. Möödunud aastal külastas messi «Tallinn töötab» üle 10 000 inimese, eksponente osales toona 44.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles