Lee jõuluootuskontsert "Päike läheb pessa"

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lee jõuluootuskontsert "Päike läheb pessa"
Lee jõuluootuskontsert "Päike läheb pessa" Foto: Kultuurikava.ee

Taas on kätte jõudnud aasta pimedaim aeg. 13. detsembril on luutsinapäev, millele järgnevat ööd peeti vanasti aasta pikimaks. Eesti rahvakalendri järgi tehti tol õhtul nalja, tantsiti ja lauldi, et mitte magama jääda, sest muidu võisid kurjad vaimud tuppa hiilida.



Tantsuselts Lee suured ja väikesed tantsijad kurje vaime ligi ei lase! Rõõmsa meele ja südamlike tantsudega muudame pimeda aja valgemaks ja teeme südame helgeks jõuluootuskontserdil “Päike läheb pessa”. Tule veeda meiega üks mõnus õhtu!



Piletiinfo:

Pilet maksab 5 €


Eelmüügist piletite ostmiseks kirjutada aadressile leetantsuselts@gmail.com. Kirja lisada soovitud piletite arv ja kontaktandmed. Vastuseks saadetakse kinnituskiri.



Pileteid müüakse ka 1 tund enne kontserdi algust koha peal.



Kõigi vahel, kes jagavad üritust tantsuselts Lee ametlikult FB lehelt ja lisavad meid oma sõbraks, loositakse 30. novembril välja 2x2 piletit. Võitjad teeme teatavaks Lee FB lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles