18. Pimedate Ööde Filmifestivali pidulik lõpetamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18. Pimedate Ööde Filmifestivali pidulik lõpetamine
18. Pimedate Ööde Filmifestivali pidulik lõpetamine Foto: Kultuurikava.ee

PÖFFi PIDULIK LÕPETAMINE auhinnatseremoonia punase vaiba  ja lõpufilmiga toimub Nordea Kontserdimajas

28. novembril

, algusega

kell 18. Uksed kell 17.

Dresscode: black tie



Pidulikul galal antakse üle 18. Pimedate Ööde Filmifestivali auhinnad võistlusprogrammide parimatele filmidele, režissööridele, näitlejatele. Lisaks auhindade jagamisele tuleb esitamisele eksklusiivne filmimuusika kontsert Lenna Kuurmaa, Tanel Padari ja Mart Sanderi Bel Etage svingorkestriga. Õhtut juhib Mait Malmsten.



Pärast auhinnatseremooniat toimub lõpufilmi ametlik rahvusvaheline esilinastus - prantsuse režissööri Eric Lartigau' südamlik komöödia “Perekond Bélier” (La famille Bélier”, 2014).



Paula peres on kõik peale tema kurdid, kuid see pole probleem. Ta isa kandideerib ema aktiivsel toetusel linnapeaks ning ta 13aastasele vennale on kinnisideeks Paula parim sõber! Ei, Paula tõeline proovikivi on oma tegusa eluga sammu pidamine: kui ta pole koolis, aitab ta oma peret farmis või turul.


Koolis armub Paula Gabrieli. Kui poiss liitub kooli kooriga, teeb Paula sama. Hetkest, mil ta laulma hakkab, on kõik sõnatud. Paulal on imeline hääl! Ta muusikaõpetaja otsustab teda juhendada, tal on tüdrukuga suured plaanid. Tänu intensiivsele harjutamisele osaleb Paula Pariisis prestiižsel lauluvõistlusel ja võidab selle. Häält arendades kasvab ka Paula laulukirg kasvab. Kas ta saab täita unistused, mida ta pere ei mõista?


Südamlik ning kaasahaarav koguperefilm unistuste täitumistest, perekonnasuhetest ja loomulikult armumisest.



Piletid on müügil kõigis Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides alates 13. novembrist, 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles