Noortebänd 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2014
Noortebänd 2014 Foto: Kultuurikava.ee
Selgunud on Noortebänd 2014 eelvoorudest edasipääsejad!


Tartus Genialistide Klubis toimunud Noortebänd 2014 eelvoorudest pääsesid edasi IRIE, Innersound, Tuli ning Münster. Seega on selge kaheksa bändi, kes kindlustasid edasipääsu poolfinaali. Viimased kaks bändi selguvad novembri alguses algava publikuhääletuse tulemusel.



Genialistide Klubis toimunud kontsertidel astus publiku ette 14 bändi ning žüriil oli õigus välja valida mõlemal päeval kaks bändi, kes nende arvates kohta poolfinaalis väärivad. Žüriisse kuulusid Erik Morna (Raadio 2), Marie Vaigla (Frankie Animal), Jonas Kaarnamets (Frankie Animal), Karl Lomp (Rock & Roll Entertainment) ja Andrus Raudsalu (Noortebändi konkursi esindaja).



Marie Vaigla hinnangul oli eelvoorudes bände täiesti seinast seina.

“Sai nautida mõnusat indie't ja folki, samuti oli palju pakkuda metal'i ja veidi raskema muusika fännidele. Muidugi tekkis žürii vahel erimeelsusi, kuid igas voorus jõudsime õiglasele kompromissile,”

sõnas Marie pärast Tartu eelvoore.

“Tooksin välja Tartu esimese eelvooru, kus olid tõesti väga tugevad bändid ning seitsmest kahte valida oli žüriile üsna keeruline. Loodan, et tegime õige valiku, kuid paneme edasisaanutele südamele ka seda, et kindlasti ei tasu veel nina püsti ajada, vaid ikka kõvasti proove teha ja lugusid kirjutada,”

lisas Frankie Animali solist.



Noortebänd 2014 konkurss jätkub poolfinaalidega Tallinnas Klubis Ulme 14. ja 15. novembril.
Täpsemat infot leiad Noortebändi kodulehelt www.noorteband.ee ning Noortebändi facebooki lehelt.


Eelvoorudest kindlustasid koha poolfinaali järgmised bändid:


The Werg (Kuressaare)


Attention, Please (Harjumaa, Saue)


Djently (Harjumaa, Tallinn)


Almost Natural (Harjumaa, Tallinn)


IRIE (Pärnumaa, Sindi)


Innersound (Tartumaa, Tartu)


Tuli (Lääne-Virumaa, Rakvere)


Münster (Tartumaa, Tartu)



Nooortebänd meediapartnerid on Õhtuleht ja Raadio2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles