Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay
Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay Foto: Kultuurikava.ee

The Earth Wind & Fire Experience esineb jaanuaris Tallinnas


12.11.2014


Pressiteade



14. jaanuaril esineb The Earth Wind & Fire Experience koos Al McKayga Tallinnas klubis Factory populaarsete seitsmekümendate ja kaheksakümnendate disco ja funki hittidega. Piletid on juba müügil Piletilevis.


The Earth Wind & Fire Experience on tuntud oma hitte Boogie Wonderland, September ja Let’s Groove poolest, mida nad Tallinna kontserdil koos Al McKayga esitavad.



1971. aastal asutatud fenomenaalsel Ameerika bändil on kirju tegtusemislugu – aastate eest tegutsemise lõpetanud bändi arvukad liikmed on taas kokku tulnud üle 20 aasta autentseteks show’deks oma hittlugudega. The Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay show’ks on kokku tulnud 11 endist bändiliiget, kes on koos esinenud Michael Jacksoni, Santana, Mariah Carey, Snoop Doggi, Stevie Wonderi ja teiste kuulsate muusikutega.



Earth Wind & Fire Experience’i on nomineeritud paljudele muusikaauhindadele, näiteks 20 Grammyle, millest võitnud 6. Samuti 12 Ameerika muusikaauhinnale, millest võitnud 4. Bänd on esindatud The Rock and Roll Hall of Fame’il, The Vocal Group Hall of Fame’il ning neil on oma täht Hollywood Walk of Fame’il. Earth Wind & Fire Experience on üks müünud üle 100 miljoni albumit üle maailma. Nad on esimene kollektiiv, kes olid kutsutud USA presidendi Barack Obama üritusele.


Piletid, sisaldades nii seisukohti kui istekohti rõdul, on müügil www.piletilevi.ee ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti.


Kontserti korraldab agentuur Best of Music, mis on uus kontsertserdikorraldaja Baltikumis. Best of Music eesmärgiks on tuua publikuni eri põlvkondade poolt armastatud artiste terves Baltikumis.



Lisainfo: http://facebook.com/bomestonia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles