Piletimäng: võida piletid Sarah Brightmani kontserdile Tallinnas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Brightman
Sarah Brightman Foto: SCANPIX

Sarah Brightmani fännid, tähelepanu - Tallinncity saadab veel ühe oma lugeja koos kaaslasega 21. novembril Saku suurhallis toimuvale Sarah Brightmani kontserdile!

Lauljatar esitab Eestis oma parimaid ja tuntumaid lugusid koos sümfoonaorkestiga. Šõu on unikaalne etendus, mille peaosas suurepärase häälega Brightman.

Lauljatari viimane helikandja «Dreamchaser» on asjatundjate hinnagul üks säravamaid plaate,  mis saavutanud 180 kuld- ja plaatinaplaadi staatust 40 riigis üle terve maailma. 

Plaat kätkeb endas ka kosmoseteemat, sest juba tuleval aastal plaanib Brightman astronaudina avakosmosesse minna.

«Ma ise pean seda oma kõige olulisemaks albumiks. Albumit inspireeris miski, millest olen alati unistanud, ja see on mu reis kosmosesse,» on ta rääkinud ühes intervjuus. Brightman plaanib kosmoses ka laulda. «Kosmosereis on täiesti võimalik. Kuid avakosmoses musitseerimisel tuleb mõelda kõikvõimalikele probleemidele, kui näiteks tekib viivitus.. kõik tuleb pisiasjadeni läbi töötada. Aga ma usun, et kõik õnnestub suurepäraselt!» rääkis lauljatar.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid Sarah Brightmani kontserdile Tallinnas!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress, võimalusel ka telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity neljapäeval välja võitja, kes saab koos kaaslasega kontserdipiletite õnnelikeks omanikeks. Võitja tehakse teatavaks Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles