Telliskivi loomelinnakus tuleb suur PÖFFi pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Telliskivi Punanes Majas (C4 hoone) peetakse sel reedel, 21. novembril suurt PÖFFi pidu, kus plaati keeritavad Rain Tolk, Alari Orav, Kristopher Luigend, Johann 3000 ja Andreas Kask, peaesinejaks on aga Korea päritolu, ent Berliinis resideeriv elektroonilise muusika mees Hunee.

«Hundid on teinud oma otsuse. Nad lähevad PÖFFi peole, sest oodata on üht eriliselt magusat maiuspala,» öeldakse peo tutvustuses. «Hunee on mees, kes on algselt pärit Koreast, kuid on juba kümme aastat resideerinud Berliinis, kärjes, mis kubiseb usinatest elektroonilise muusika mesilastest,» kõlab kirjeldus.

«Hunee on tuntud oma meelt kirgastavate, energiliste DJ settide ning oma ütlemata vahvate vuntside poolest ning ta ei karda oma kaardipakki segada, põimides õhtu jooksul kokku nii house'i, diskot, afrot, souli kui ka tehnot. Ise nimetab ta oma stiili aimduslikuks muusikaks (hunch music) – termin, mis viitab kõhutundele ning mis on tuletatud tema kodanikunimest Hun Choi.» Visuaalseid elamusi loob GIF Visuals.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles