Eesti vanim ööklubi peab sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Amigo
Ööklubi Amigo Foto: Liis Treimann

Eesti vanim ööklubi tähistab novembris oma 20. juubelisünnipäeva kahe võimsa peoga, kus on nii Eesti kui välismaiseid staare.

«20 edukat tegevusaastat on ööklubide puhul üsna unikaalne,» ütles Café Amigo tegevjuht Taavo Raag. «Meie igaöised peod on saanud legendiks tänu külalistele, kes naudivad head tantsumuusikat, mõnusat seltskonda ja võimalust olla nemad ise. Trendid on ajutised, hea pidu ja sundimatu õhkkond aga pikaajalised väärtused.»

Ööklubi VIP-kaardi omanike ja koostööpartneritega tähistatakse sünnipäeva 20. novembril, uksed avanevad kõigile nagu ikka kl 22. Piduõhtul tuleb lavale kodumaine eriprojekt ONE HIT WONDERS. Sofia Rubina ja Karl Erik Taukari bändi ja taustalauljatega esitavad erinevaid hitte maailma kuulsaimatelt ühe-hiti-esinejatelt – vastukaaluks Amigole, mis on olnud hitiks juba kahel aastakümnel.

Päev hiljem, 21. novembril, esineb legendaarne synt-pop-bänd Secret Service Rootsist. 1980ndate legendaarse Rootsi synth-pop-bändi tähelend sai alguse 1979, mil nende esimene singel «Oh Susie» lõi laineid kogu Euroopas. Järgnes edetabelite tippude vallutused paladega «10 O’clock Postman» ja «Flash in the Night» Esinemise raames kõlavad nii bändi kullafondi kuuluvad hitid kui ka hilisemad lavalemmikud. Piletid eelmüügis Piletilevis hinnaga 13 eurot, kohapeal 16 eurot. VIP-aardi omanikud koos kaaslasega 8 eurot (1 pilet)

Oma juubeliaastal on Amigo publiku ette toonud mitmed juba tuttavad välismaised staarid nagu Haddaway, Inner Circle ja E-TYPE. Amigos on elav muusika kolmel õhtul nädalas ja sünnipäeva tähistatakse nii kohalike esinejate kui välismaise bändi osavõtul.

Café Amigo alustas tegutsemist 1994. aastal ja kuulub Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoriat esindavale ASile Sokotel. Hotellides on kokku 516 hotellituba, kaasaegne konverentsikeskus, suur restoranimaailm, Eesti esimene hotellimuuseum, ilukeskus ja saunad. Tänavu maikuus täitus hotellil 42. tegutsemisaasta. Ettevõttes töötab üle 250 inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles