Eesti sai juurde uue raadiojaama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.hitfm.ee

 Eesti suuremates linnades ja nende lähiümbrustes alustas programmi edastamist uus kohalikul erakapitalil põhinev muusikaraadio Raadio HIT FM, kus rõhk helikvaliteedil ja isikupärasel muusikavalikul. Uue raadio stuudio asub Tallinnas Solarise keskuses.

Uus raadiojaam erineb tänastest muusikajaamadest eelkõige selle poolest, et lood valib iga saatejuht ise, lähtudes saatetunnist ja selle iseloomust. Parima helikvaliteedi saavutamiseks lastakse eetrisse ainult lineaarset CD-kvaliteediga muusikat ning välditakse signaali edastamisel stuudiost saatjasse heli digitaalset kompresseerimist. Selliselt kõlavad raadios kõik muusikapalad täpselt nii, nagu need on helirežissööride ja produtsentide poolt loodud. 

Raadio HIT FM sagedused on Tallinnas ja Harjumaal 88,3 MHz, Pärnumaal 96,4 MHz ning Tartumaal 103,0 MHz. 

Raadiojaama ühe asutaja ja tegevjuhi Priit Allase sõnul on Raadio HIT FM kvaliteetne, uuendusmeelne ja positiivset meeleolu loov muusikaraadio igas vanuses kuulajatele. «On aeg teha raadiot neile, kes armastavad head muusikat, positiivseid saatejuhte ja häid emotsioone. On aeg midagi muuta ja teha kõik selleks, et raadio oleks jälle põnev, muusikaliselt mitmekesine ja arvestaks oma kuulajate soovidega,» lisas Allas.

Raadioeetris löövad kaasa mitmed endised ja praegused tegijad raadiomaastikult – Marko Söönurm, Aivar Sirelpuu, Kaido Vare, Urmas Linnamägi, Priit Allas jt. Lisaks FM sagedustele on võimalik programmi kuulata internetis  ning läbi erinevate mobiilirakenduste, mida saab alla laadida raadiojaama kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles