Gunnar Grapsi mälestuskontsert

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Grapsi mälestuskontsert
Gunnar Grapsi mälestuskontsert Foto: Kultuurikava.ee

Gunnar Grapsi mälestuskontsert 2014 - Legend elab igavesti!



Reedel, 28. novembril, toimub juba üheteistkümnes Gunnar Grapsi mälestuskontsert. Seekord on toimumispaigaks tuntud raskemuusikaklubi Tapper. Kõigil, kelle hinge on „raudmehe” muusika puudutanud, on võimalus tulla Tapperisse ja nautida esinejate superesitusi ning laulda ansamblitega võidu Grapsi „Raudmeest“,  „Valgust“ ja teisi  rokirahva mällu igaveseks talletunud lugusid . Loodame, et ka sel aastal peetakse vanameistrit sama agaralt meeles nagu eelnevatelgi,“ ütles ürituse üks korraldaja Margus Pilt ning lisas, et kontserdi toimumise asukohavahetuse otsus oli samuti tingitud sellest, et anda üritusele uut jõudu ja vaheldust. Sel aastal astub õhtu jooksul lavale kaks eriprojekti. Spetsiaalselt selleks ürituseks taas kokku pandud GGB ridades astuvad lavale Erki Sepp, Jüri Roosa, Runno „John” Tamra, My ning supervokaal Freddy Tomingas. Teise spetsiaalprojektina saame nautida Viivika Viickbergi ja Tamur Marjasoo Band’i, kus trummidel Jaak Ahelik, klahvpillidel Mati Vaarmann ning Andrus Uuspõld bassil.    Lisaks eelpool mainituile teevad laval oma kummarduse vanameistrile ka ansambel Vanemõde,  S.E.R.C. (Sulliwan-Eimel-Raudkats-Clint), Revolver, C-Jam, Dunghill ning Louie Digman & sõbrad.



Uksed avanevad kl. 20:00. Esimene ansambel alustab kl. 21:00


Vanusepiirang alates 18.a.


Piletid saadaval Piletilevis ja Statoilides.


Kõige soodsamad fännipiletid müügil Radio Mania kuulajate oma rokirestoranis Rockstop (Tulika põik 3)




„Gunnar Graps (27.11.1951-17.05.2004) oli Eestis omaette nähtuseks tõusnud muusik, kes viljeles erinevaid stiile, kuid jäi truuks eelkõige rokile ja bluusile. Aastal 2004 omistati Grapsile Eesti Muusikaauhindade jagamisel elutöö auhind,“ (Vikipeedia).



Gunnar Graps:  www.youtube.com/watch?v=xZJIKO1vijg


                          www.youtube.com/watch?v=QS6C6g-PNF8


                          www.youtube.com/watch?v=bhzaeN5EJE4&feature=related


                          http://www.youtube.com/watch?v=oUp9c2JoQFs&feature=related

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles