Jõulud Stockmannis: nii pidulikku sära kui maalähedust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stockmanni kaubamajas on sel aastal kolm peamist jõuluteemat, tutvustas Stockmanni turundusjuht Erica Järv.

Suurim kannab pealkirja «Talvelood» ja seda iseloomustavad  värvid – lumiselt valge, tõeline punane, latte, härmas hall, puudriroheline, lavendliudu, hall öö. «See on maalähedane, boheemlaslik, pisut kulunud kuid šikk. Rahvajuttudest inspireeritud, autentne ja hubane,» tutvustas Järv.

Teine teema on «Jumalik sära» – värvideks valge, hõbe, pärlihall, puuder, kuld, intensiivne ploomkarva toonid ja sinine öö. «See on rikkalik, kuldne, glamuurne, peente detailideni viimistletud  pidulik ja suurejooneline,» kirjeldas Järv.

Kolmandaks teemaks on «Uus põhjamaa» , mille iseloomustavad värvid on eri sorti punased – tomatipunane ja salsa- ja jõulupunane kuni tumeda purpurini välja. «Lisaks valget, läikivat hõbedat ja pistaatsiarohelist.   Märksõnadeks on loomad, loodus, käsitöö, stiilne jõuluklassika,» selgitas Järv.

Jõulukaunistused on müügil Stockmanni kaubamaja 4.korruse  jõulupoes. Novembri lõpus, 27.11 avab kaubamaja 2. korrusel ka  pakkeleti. Stockmannist ostetud kingitusi pakitakse alati tasuta ning pakkeletis lubatakse ka väikest üllatust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles