Klandorfi ilmaprognoos: see aasta koledat talve ei tule

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kommunaalameti juhataja Ain Valdmann ütles Postimehele täna, et kommunaalamet enne jõule suuremat lund ei prognoosi. Abilinnapea Klandorfiga vesteldes selgus, et kommunaalameti prognoose koostab tema.

«Tavaliselt ütlen mina kommunaalametile, kuna lumi maha tuleb. Ma olen niisugune väike ilmaennustaja. Ma arvan, et enne jõule midagi suurt ja võimast ei tule, kui siis uuel aastal,» vastas Klandorf küsimusele, millist ilma kommunaalamet lubab.

Abilinnapea sõnul loeb ta huviga ajalehti, et ilmaga seonduvat teavet hankida. «Kuskil ajalehes ennustas üks ilmaennustaja kala uimede pealt, et tuleb külm talv. Keegi teine vaatas okste pealt, et ei tule külm ilm,» sõnas Klandorf

«Mina kipun arvama, et ei tule seda koledat talve nagu mõned aastat tagasi oli. Ma arvan, et tuleb selline keskmine talv nagu eelmisel aastal. Tuleb natuke lund, lörtsi ja vihma,» ennustas Klandorf eeloleva talve ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles