Palju maksab Tallinna linnapoe kunde keskmine ost?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lipo avamine.
Lipo avamine. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Linnapoe juhataja Katerina Veermäe sõnul ostab inimene korraga poest 2.30-2.50 euro eest, kirjutab ajaleht Pealinn.

Linnapoe kõige minevamaks kaubaks on Veermäe sõnul juurvili, piimatooted jm esmavajalik. Näiteks piim maksab lipos 42 senti, hapukoor 49 senti, keefir 47 senti, suur leib 34 senti, suur sai 37 senti, koduse hakkliha kilo 1. 68 ja kartulikilo 20 senti.

Llinnapoes pole müügil ei alkohoolseid jooke ega ka suitsu. «Meie kliendid sellepärast küll ei nurise,» kinnitas Veermäe väljaandele.

Llinnapood tervitas mitu kuud oma ostjaid ka lipo toidukorvi loosimisega. Ühtekokku loositi kingitusena välja paarkümmend toidukorvi, kus olid sees piim, keefir, hapukoor, makaronid, riis, manna, rapsiõli, suhkur, must tee, kodune hakkliha, broilerikoib ja ostukott – kogumaksumusega 10 eurot.

Lojaalseid ostjaid plaanib linnapood ka tulevikus eri viisil meeles pidada - uue aasta alguses, vene jõulude ajal plaanitakse korraldada laat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles