Politsei otsib kurjategijate ohvreid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib nende kurjategijate ohvreid.
Politsei otsib nende kurjategijate ohvreid. Foto: Põhja prefektuur

Põhja prefektuuri töötajad pidasid kinni kaheksa isikut, keda kahtlustatakse erinevate varguste ja röövide toimepanemises. Kõigil, kes tunnevad fotodel kujutatud isikuid ning on nende suhtes pretensioone või kellel on juuni ja augusti jooksul Tallinnas või Harjumaal kaelakett ära rebitud, palume politseiga ühendust võtta.


Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse töötajad on kinni pidanud kaheksa isikut, kelle puhul on alust arvata, et nad on toime pannud mitu röövi ja avalikku vargust. Fotodel kujutatud isikuid kahtlustatakse käesoleva aasta juuni ja augusti jooksul ühistranspordi peatustes, ühistranspordis ning kesklinna, Mustamäe ja Kopli parkides toime pandud kuritegudes, mille käigus rebiti inimestelt kaelast ketid või ripatsid.

Kõigil, kes tunnevad fotodel kujutatud isikuid või on nende suhtes pretensioone, palume politseiga ühendust võtta. Samuti palume Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talitusega ühendust võtta ka isikutel, kellel on käesoleva aasta juuni ja juuli jooksul Tallinnas või Harjumaal kaelakett või ripats ära rebitud. Politsei numbrid on 612 4273, 612 4246, 56904272 või politsei lühinumber 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles